Deluxe Dyring Towel – Dobbeltsidet bilhåndklæde 600 gsm.

Deluxe Dyring Towel – Dobbeltsidet bilhåndklæde 600 gsm.

Compare

Gratis levering ved køb over 500kr.

Hurtig levering

Testet og godkendt

Share:
19000353

DKK 169,00

25 på lager

Pitstop WordPress Theme

Har du brug for hjælp?
Ring til os på
Kontakt os

Hvad du helt sikkert kan forvente af produktet : stribe- og pletfri resultater, fremragende sugeevne, ridsefri aftørring.

Deluxe Drying Towel er et bilhåndklæde af ekstrem høj kvalitet med fremragende sugeevne, som er det bedste værktøj til at tørre dit køretøj tørt uden at ridse, hvilket er den vigtigste opgave ved bilvask.

Om produktet:

Det er ret irriterende, når køretøjet kommer ud af vaskehallen og stadig har vanddråber, som så aflejres i form af småskala. Og i den kolde årstid kan den også fryse på overfladen og dermed øge korrosion. Med dette førsteklasses bilhåndklæde er alt dette ikke længere en nabos bekymring, fordi din bil ikke kun vil være ren, men pletfri. Deluxe-tørrehåndklædet kan absorbere op til syv gange sin vægt, hvilket gør det ideelt til hurtig tørring af store overflader. Det meget bløde, mikrofibermateriale kan bruges på alle områder og sikrer et stribe- og pletfrit slutresultat efter rengøring.

Bruger manual:

  1. Rengør køretøjet grundigt, og skyl derefter godt.
  2. Fordel håndklædet over den overflade, du vil tørre.
  3. Træk de resterende vanddråber på overfladen af ​​uden at trykke.
  4. Gentag om nødvendigt handlingen igen.
  5. Brug forsigtigt på tørre overflader.

Ofte stillede spørgsmål om produktet:

Hvad betyder gsm i produktbeskrivelsen til bilhåndklædet?

gsm eller g/nm er vægten af ​​håndklædet pr. kvadratmeter. Faktisk er dette data om tæthed, i tekniske termer er det fiberdensitet. Jo højere denne værdi er, jo bedre absorberingsevne har håndklædet.

Hvordan skal jeg rense håndklædet?

Til håndvask: Tilsæt et par dråber pH-neutral flydende sæbe til koldt eller lunkent vand. Læg det i blød i sæbevand i et par minutter. Skyl derefter kluden med koldt vand. Ryst det til sidst ud og lad det tørre.

Til maskinvask: Ved vask, brug blegemiddelfrit flydende vaskemiddel, uden skyllemiddel. Mikrofiberprodukter må maksimalt vaskes ved 40-60 grader Det anbefales at vaske mikrofiberprodukter adskilt fra andre tekstiler samtidig, da løkkerne i materialet på mikrofiberprodukter kan gnide af andre materialer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

da_DKDanish