Om os

Lotus Cleaning startede i 2022, vores erfaring fra at have testet en masse bilvask og bilpleje produkter i over 8 år på ekslusive biler i Danmark, valgte vi og investere i vores egne bilpleje produkter, til bilvask og bilpleje.
Vi tilbyder alle slags bilpleje produkter, til Vask & Lak-rens, Interiør rens og pleje, Microfiberklude og alt tilbehør til bilplejen.

Kvalitet har top prioritet og alle produkter er til både den alm. person eller kommercielle virksomheder. Vi ønsker at gøre bilpleje og bilvask nemt og sjovt.
Hos Lotus Cleaning vil vi altid gøre ekstra for at give dig de bedste resultater med vores professionelle bilpleje produkter som rengør din bil og dufter som ny. Vi tror på bæredygtighed, præstationer, beskyttelse af bilen og minimering af vand spild.

Besøg Webshop

Med en baggrund indenfor rengøringsbranchen i mere end 20 år, og med mere end 8 års erfaring i at drive en eksklusiv bilpleje-forretning, hvor vi passer, plejer og vedligeholder en masse lækre luksusbiler.
Vi har en stor passion for biler, og da vi startede en eksklusiv bilpleje-shop op, og ledte efter de helt rigtige produkter, til netop at passe på kundernes eksklusive og meget dyrere bil lak, plastik og interiør (læder, mm).
Stødte vi på Lotus Cleaning ved et held, på et kursus i Holland. Siden da, har vi haft et godt og fast samarbejde med Lotus Cleaning, efter en del tests med Lotus produkterne, fik vi hurtigt et samarbejde op at stå, for at kunne tilbyde Lotus Cleaning produkterne for danskerne der elsker at passe på sit køretøj eller båd, motorcykel, osv. til bilpleje og bilvask.

Besøg Webshop
erferan indenfor bilpleje branchen

Kvalitet har top priotet

Lotus bilpleje produkter er udviklet specifikt for at give de bedste resultater og til en overkommelig pris. Vi har et stort sortiment af produkter fra bilvask og bilpleje, lakforseglning, Interiør rens og pleje, Microfiberklude og andre rengøringsmidler til bilvask. Vi skræddersyder gerne detaljeringspakker efter dine behov og ønsker.

Vask & Lak-rens Lotus Iron Xtreme Cherry
Vask & Lak-rens Lotus Iron Xtreme Cherry

Lotus Iron Xtreme er et innovativt og professionelt produkt lavet til rengøring af fælge, især til metalstøv fra bremseskiver, rust, og skidt fra vejen. Produktets navn kommer fra den farve produktet får, når det kommer i kontakt med forurening, hvor det antager en rød farve.

Pink Cherry 2in1 skumrens til bilvask, Lotus Eco Active
Pink Cherry 2in1 skumrens til bilvask, Lotus Eco Active

Pink Cherry Lotus Eco Active er skumrens er et innovativt og professionelt produkt lavet til rengøring af biler o gmotorcykler.
Produktets navn kommer fra den farve produktet får, når det kommer i kontakt med forurening, hvor det antager en lyserød farve.

Lotus Ceramic Shampoo til bilvask
Lotus Ceramic Shampoo til bilvask

Lotus ceramic bilvask shampoo, et moderne bil-shampoo, der giver dig en showroom-finish! Shampooen forbedrer udseende af lakken, og beskytter den

Lotus Multi Buffing Håndklæde i grå
Lotus Multi Buffing Håndklæde i grå

Lotus multi buffing håndklæde kan bruges til, fjerne snavs, wax, ceramic wax, ceramic coating osv.

Lotus Dashboard og Interiør Care
Lotus Dashboard og Interiør Care

Ideelt produkt til hverdags beskyttelse og pleje af interiørets plastikoverflader. Fjerner urenheder og efterlader et delikat, mat og antistatisk lag som beskytter overfladen mod snavs.

Tilbehør
Tilbehør

Alt i tilbehør, Ideele produkter til hverdags beskyttelse og pleje af exterior og interiørets overflader.

Erhvervskunder

Skræddersydet erhvervspakker

Our managers will be happy to answer all your questions. Consultations can be carried out not only in the office or by phone, but also online.

da_DKDanish